イタリアンレシピ翻訳コンテスト

まーこー さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ
材料
パッパルデッレ(卵を練りこんだ生パスタ)
ポルチーニ茸(生もしくは冷凍)
にんにく
パセリ
エクストラ・バージン・オリーブオイル
白ワイン
塩・コショウ
粉パルメザンチーズ

作り方
1、 お湯を沸かして、パスタを茹でます。
2、 フライパンを火にかけエクストラ・バージン・オリーブオイルでにんにくをゆっくり炒めます。そこにパセリとポルチーニ茸を入れ、次に、白ワイン入れ、塩コショウをします。
3、 お湯からパスタをあげ、2のフライパンに入れ、パルメザンチーズを絡めます。
4、 すぐにお皿に盛りつけてできあがり。



レーティング参加者からのコメント

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