イタリアンレシピ翻訳コンテスト

cardamom さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレ(卵入り生パスタ)
ポルチーニ茸(生または冷凍)
にんにく
パセリ
エクストラバージン・オリーブオイル
白ワイン
塩・コショウ
パルメザンチーズ(おろしたもの)

作り方
1. 湯を沸かし、パスタをゆでる。
2. フライパンにエクストラバージン・オリーブオイルとにんにくを入れ、静かに炒める。次に、パセリ、ポルチーニ茸を入れ、さらに白ワイン、塩・コショウも加える。
3. パスタの湯を切り、ソースの中に入れて、パルメザンチーズを加えてかき混ぜる。
4. 出来立てをすぐに召し上がれ。



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