イタリアンレシピ翻訳コンテスト

ゆのみん さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレパスタ

材料
パッパルデッレ(生エッグパスタ)
ポルチーニ茸(生または乾燥のもの)
ニンニク
パセリ
エキストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩こしょう
パルメザンチーズ

作り方
1.お湯を沸かし、パスタを茹でる。
2.フライパンにエキストラバージンオリーブオイルをひき、ニンニクを軽く炒める。パセリとポルチーニ茸を加え、白ワイン、塩コショウを振る。
3.パスタの湯を切り、2で作ったソースに加えてパルメザンチーズと共にあえる。
4.アツアツのうちに召し上がれ。



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