イタリアンレシピ翻訳コンテスト

CHATTE さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレパスタ

材料
パッパルデッレ(エッグパスタ、生)
ポルチーニ茸(生または冷凍)
にんにく
パセリ
エクストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩、コショウ
パルメザンチーズ(すりおろしたもの)

作り方
1. 沸騰した湯でパッパルデッレをゆでる。
2. フライパンでエクストラバージンオリーブオイルを温め、にんにくを軽く炒めてから、パセリとポルチーニ茸を加えて炒め、さらに白ワインを加え、塩、コショウで味をととのえる。
3. パッパルデッレの水気を切り、2.のソースに加えてさっと混ぜ、パルメザンチーズをふりかける。
4. できたてのうちにどうぞ。



レーティング参加者からのコメント

1. 4の表現がうまい (評価3)