イタリアンレシピ翻訳コンテスト

marie さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ・パスタ

材料

生のパッパルデッレ・パスタ(卵入りのもの)
生または冷凍のポルチーニ茸
にんにく
パセリ
エキストラバージン・オリーブオイル
白ワイン
塩・こしょう
パルメザンチーズ(粉)

作り方

1.湯を沸かし、パスタをゆでる。
2.オリーブオイルでにんにくをゆっくりと炒める。パセリとポルチーニ茸を加え、白ワイン、塩・こしょうも加える。
3.パスタの湯をきり、2のソースに加える。パルメザンチーズをかけ、混ぜ合わせる。
4.すぐに盛り付けて、さあ召し上がれ。



レーティング参加者からのコメント

1. 良くできていますね。 (評価5)

2. シンプルで分かりやすくすばらしいと思いました。 (評価5)