イタリアンレシピ翻訳コンテスト

Hooka さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

パッパルデッレのポルチーニ茸ソース

<材料>
パッパルデッレ(生パスタ)
ポルチーニ茸(生または冷凍)
ニンニク
パセリ
エクストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩コショウ
パルメザンチーズ(粉)

<作り方>
1.沸騰したお湯でパスタをゆでる。
2.フライパンにエクストラバージンオリーブオイルとニンニクを入れて弱火にかける。香りが出たら、パセリ、ポルチーニ茸、白ワインの順に加え、塩コショウで味を調える。
3.パスタの湯を切り、ソースが入ったフライパンへ移す。パルメザンチーズを加えて全体をさっと混ぜる。
4.熱々のうちに食卓へ。



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