イタリアンレシピ翻訳コンテスト

大豆 さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
卵入り生パスタのパッパルデッレ
生または冷凍のポルチーニ茸
ニンニク
パセリ
エクストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩、こしょう
すりおろしたパルメザンチーズ

作り方
1.鍋に湯を沸かし、パスタをゆでる。
2.フライパンにエクストラバージンオリーブオイルとニンニクを入れ、弱火で炒める。そこにパセリとポルチーニ茸を入れ、さらに白ワインを加え、塩、こしょうで味を調える。
3.ゆで汁を切ったパスタを2のソースに加え、パルメザンチーズを加えてさっと混ぜ合わせる。
4.出来たてを召し上がれ!



レーティング参加者からのコメント

1. いい感じです。 (評価5)