イタリアンレシピ翻訳コンテスト

黒トラ猫 さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレ・パスタ、卵を使った生タイプのもの
生もしくは冷凍のポルチーニ茸
にんにく
パセリ
エクストラ・バージン・オリーブ・オイル
白ワイン
塩、コショウ
すりおろしたパルメザンチーズ

作り方
1お湯を沸かし、パスタを茹でます。
2平鍋にオリーブ・オイルとにんにくを入れ、軽く炒めます。次にパセリとポルチーニ茸を、それから白ワイン、塩、コショウを加えます。
3パスタの水気を切ってからソースの中に入れ、パルメザンチーズをふりかけてあえます。
4すぐにいただきましょう。



レーティング参加者からのコメント

1. gently=弱火ではないでしょうか。軽くでも良いですが。 (評価4)