イタリアンレシピ翻訳コンテスト

orange10 さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレ 生エッグパスタ
ポルチーニ茸(生または冷凍)
ニンニク
パセリ
エクストラ・バージン・オリーブオイル
白ワイン
塩・コショウ
パルメザンチーズ(粉チーズ)

作り方
1. 湯を沸かし、パスタをゆでる。
2. フライパンにエクストラ・バージン・オリーブオイルを入れ、ニンニクを軽く炒める。パセリとポルチーニ茸を加え、白ワイン、塩、コショウで味付ける。
3. パスタのゆで汁を切り、2.で作ったソースのなかにパスタを入れ、パルメザンチーズを加えて混ぜ合わせる。
4. すばやく皿に盛れば出来上がり。



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