イタリアンレシピ翻訳コンテスト

vinorosato さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレパスタ(生麺・卵入り)
ポルチーニ茸(生もしくは冷凍)
にんにく
パセリ
エキストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩・こしょう
パルミジャーノチーズ(すりおろしたもの)

作り方
1.お湯を沸かし、パスタを茹でる
2.フライパンにエキストラバージンオリーブオイルと
  にんにくを入れ、じっくりと炒めたところに
  パセリとポルチーニ茸を加え、
  続いて白ワインを入れ、塩・こしょうで味をととのえる
3.パスタを湯切りし、2.のソースに加え、パルミジャーノチーズをふりかける
4.出来たてを出しましょう



レーティング参加者からのコメント

1. パルメザンをふりかけたあとに混ぜるのでは。 (評価3)