イタリアンレシピ翻訳コンテスト

チョコボール さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

パッパルデッレのポルチーニ茸ソース

材料
生パッパルデッレ(卵入り)
生または冷凍ポルチーニ茸
にんにく
パセリ
EXバージンオリーブオイル
白ワイン
塩こしょう
粉パルメザンチーズ

作り方
1.沸騰したお湯でパスタを茹でる
2.EXバージンオリーブオイルでにんにくをゆっくりと炒め、パセリとポルチーニ茸を加えたら白ワインを入れて塩こしょうする
3.パスタの湯を切り、2のソースとパルメザンチーズを絡める
4.すぐ皿に盛り付けて完成



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