イタリアンレシピ翻訳コンテスト

vic。 さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレパスタ

材料
生パスタのパッパルデッレ
ポルチーニ茸(生または冷凍)
ニンニク
パセリ
エキストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩コショウ
パルメザンチーズ(すりおろしたもの)

作り方
1.湯を沸かし、パスタを茹でます。
2.エキストラバージンオリーブオイルをフライパンで温め、ニンニクを弱火で炒めます。そこにパセリとポルチーニ茸を加え、白ワイン、塩・コショウで味を調えます。
3.湯を切ったパスタをソースに加え、パルメザンチーズとサッと混ぜ合わせます。
4.手早く盛り付けて完成です。



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