イタリアンレシピ翻訳コンテスト

こもちよ さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレパスタ

材料
・パッパルデッレ(フレッシュエッグパスタ)
・ポルチーニ茸(生、または冷凍)
・ニンニク
・パセリ
・エクストラバージンオリーブオイル
・白ワイン
・塩コショウ
・パルメザンチーズ(粉)

作り方
1.お湯を沸かし、パスタを茹でる。
2.フライパンにエクストラバージンオイルを入れ、ニンニクをじっくり弱火にかける。パセリとポルチーニ茸を加えて炒め、白ワイン、塩コショウで味をつける。
3.お湯を切ったパスタを2のソースに投入し、パルメザンチーズも入れてよく絡ませる。
4.熱いうちにお皿に盛って召し上がれ。



レーティング参加者からのコメント

1. わかりやすかった。
 (評価5)