イタリアンレシピ翻訳コンテスト

aya201106 さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレ フレッシュ エッグ パスタ
生もしくは冷凍のポルチーニ茸
にんにく
パセリ
EXヴァージンオリーブオイル
白ワイン
塩・こしょう
パルメザンチーズ


作り方
1, 沸騰したお湯にパスタを入れ、ゆでる。
2, フライパンにオリーブオイルをひき、にんにくを焦がさないように弱火で温める。パセリとボルチーニ茸を加え、白ワインをふる。塩こしょうで味を整える。
3, 湯切りしたパスタを2に加え、すりおろしたパルメザンチーズをかけてよく混ぜる。
4, 温かいうちに召し上がれ。



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