イタリアンレシピ翻訳コンテスト

yuppy さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
パッパルデッレ生パスタ
生、もしくは冷凍のポルチーニ茸
ニンニク
パセリ
エキストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩コショウ
すりおろしたパルメザンチーズ

作り方
1.お湯を沸騰させ、パスタをゆでる。
2.フライパンにエキストラバージンオリーブオイルを入れてニンニクを焦げないようゆっくりと炒め、そこにパセリ、ポルチーニ茸を加える。さらに白ワイン、塩コショウで味つけをする。
3.パスタを湯切りして先ほどのソースに加え、パルメザンチーズを加えてすばやく絡める。
4.器に盛り付けて出来上がり。



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