イタリアンレシピ翻訳コンテスト

windyrose さんの訳文

課題

Pappardelle Pasta with Porcini Mushrooms

Ingredients
Pappardelle Fresh Egg Pasta
Fresh or Frozen Porcini Mushrooms
Garlic
Parsley
EVOO
White Wine
Salt and Pepper
Grated Parmesan Cheese

Method
1.Boil the water and cook the pasta.
2.Gently pan fry the garlic with extra virgin olive oil, then add the parsley and the porcini mushrooms, then white wine, salt and pepper.
3.Drain the pasta and add it to the sauce, whisking in with parmesan cheese.
4.Serve immediately.



訳文

ポルチーニ茸のパッパルデッレ

材料
卵入り生パスタパッパルデッレ
生または冷凍のポルチーニ茸
ニンニク
パセリ
エキストラバージンオリーブオイル
白ワイン
塩胡椒
すりおろしたパルメザンチーズ

作り方
1.湯を沸騰させ、パスタを茹でます。
2.フライパンにエキストラバージンオリーブオイルを引き、ニンニクを軽く炒め、パセリとポルチーニ茸を加えます。続いて白ワイン、塩胡椒を加えます。
3.パスタを湯切りしてソースに入れ、パルメザンチーズを加えてからめます。
4.温かいうちにお召し上がり下さい。



レーティング参加者からのコメント

1. 丁寧な訳だと思います。
 (評価5)

2. ブラーボ。 (評価5)