料理番組翻訳コンテスト

MegGrace さんの訳文

課題

Today we are going to make a great breakfast dish, hash browns. So first, let’s grate the potatoes. Looking good! This will make them nice and crispy when cooked. Now, grate your onions as well so the flavor mixes into the entire dish. OK, so next you need to season your grated potatoes and onions with salt, pepper and olive oil. Wow, this looks ready to mix. Once everything is together, squeeze all the water out. Look at all that juice! The more liquid you remove, the crispier your hash browns will be.



訳文

今日作るのは、朝食にぴったりなハッシュブラウンです。じゃあまず、ジャガイモをすりおろしましょう。いいですね!こうするとジャガイモがサクサクで美味しくなります。玉ねぎもすりおろしてください。玉ねぎの風味が料理全体に広がるようにするためです。よし、そうしたらすりおろしたジャガイモと玉ねぎを塩・胡椒・オリーブオイルで味付けします。おお、これで混ぜる準備万端ですね。全てが混ざったら、水をできるだけ絞りだしてください。すごい汁の量!水分が少ないほど、サクサクのハッシュブラウンになります。



レーティング参加者からのコメント